Taavalta saatu ihania uutisia. Syksyn leimailutaivas järkätään paaaaljon isommissa tiloissa kuin alkuvuonna ollut. Mukaan saatiin myös uusi myyjä tämän ansiosta ja jotainyllätyksiäkin se Taava on vielä hihaansa kuulemma jättänyt :) Käykäähän lukemassa lisää Taavan tai Leimailutaivaan blogeista. ´

Askartelurintamalla on taas ollut vähän hiljaisempaa ja siksi ei mitään tuotoksia ole esitellä. Valokuvat saapuivat vihdoin, joten ehkä tässä vielä... Jotenkin vaan tuntuu että tässä keväällä on ollut niin paljon kaikkea hommaa, ettei ole ehtinyt mitään tekemään :D Magnolia haasteeseenkin aloitin korttia tekemään, mutta muutama juttu jäi kiinnittämättä ennen haasteen loppumista... Lauantaina käytiin lapsimessuila lasten kanssa jakivaa oli. Siitä yritetään vieläkin toipua :D Kamera jäi harmillisesti kotiin, mutta otin kuvan kuvasta, jonka saimme mukaamme pikkujätin kuvaajalta :)

1272301946_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Leona raukka alkaa olla jo hieman reissusta väsynyt. Ihmeen kiltisti jaksoivat molemmat olla, vaikka messuiltiin noin 5 tuntia :D ja matkat päälle.