Nyt sain vihdoin haettua Etrasta pleksiä Cuttlebugiin. Ostin siis B-levyille vastinetta. Ostin myyjän suosituksesta polykarbonaattia (tai ei mulla ole hajukaan miten se oikee oppisesti kirjoitetaan..), kun sen pitäis olla kuulemma kovempaa.

Noin ensituntumalta se tuntuu vähän pehmeämmältä, kuin alkuperäinen levy. Tuo B-levyhän on 3 mm paksua. Ensikokeilut on nyt tehty ja hyvin tuntuu toimivan. Leikkasin sellaista vähän ohempaa ja vähän paksumpaa kartonkia, leikkasi molempia hyvin. Se paksumpi oli muistaakseni 270g. Myös kohokuviointi noilla Cuttlebugin omilla taskuilla onnistui ihan yhtä hyvin kuin alkuperäisillä. Muita en ehtinyt vielä kokeilla. Kuvia laitan myöhemmin, kun nyt lapsi tahtoo evästä.

Ai niin tärkein meinasi unohtua! Eli ostin kerralla 5 levyä ja hintaa tuli yhteensä huimat 7,70€. Tilausvaiheessa myyjä puhui myös 6€ leikkausmaksusta, mutta kun levyt hain ei sitä kuitenkaan peritty. :) Olen ennenkin hakunut tuolta pleksiä ja ennenkään ei ole sitä tarvinnut maksaa, mutta ennen olen saanut tuotteen heti mukaan, nyt jouduin odottamaan samanpäivän iltapäivään.

Tässä kuva ensimmäisestä leikkauksesta, tuo on siis sitä ohuempaa kartonkia. Alla levy, josta hienosti heijastuu kamera :)

1110135.jpg

Tässä vielä levy tummempaa taustaa vasten. Mutta tuommoiset jäljethn siihen originaaliinkin levyyn jää.

1110136.jpg

Tässä vielä kuva siitä kohokuvioinnista. Samalla arkilla toinen reuna sis kuvioitu originellilla levyllä ja toinen reuna tuolla halvemmalla vaihtoehdolla. Itse en enää edes muista kumpi on kummalla...

1110137.jpg

Tuon kestävyydenhän saa varsinaisesti selville vasta pidempiaikaisessa käytössä. Itse en ole vielä saanut tuota originelliäkään rikki, mutta inhottavat painaumat siitä jää joskus paperiin, niistä vanhoista leikkausjäljistä.

Edit. Uusia stansseja testatessani huomasin, että tämä uusi levy ei oikein toimi Sizzlitsin stanssien kanssa. Ei leikkaa kunnolla tuommoisesta lidlin 270 g kartongista. Tiimarin kartongista leikkasi. Tuo originaali leikkasi ihan hyvin tuosta paksustakin kartongista, eli sellainen kannattaa pitää varalla, jos omistaa sizzlitsin stansseja. Muuta eroa en ainakaan vielä ole huomannu.