Ja taas ehdin mukaan, vaikka viime viikko jäikin välistä. Tällaisen kortin sain aikaiseksi. Ihan tyytyväinen en ole, mutta on tässä kuitenkin jo ainesta. Vähän kun vielä askarteluaivosoluja lämmittele, niin ehkä se siitä vielä lähtee :)

1247989395_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Inkadinkadoon kiekurat on leimattu VersaMarkin vesileima musteella ja sitten otettu esiin chalkseilla. Kaivoin nekin pitkästä aikaa kaapista esiin.. Helmenpuolikkaita on siellä täällä kiekuroissa ja kukkien keskellä. Siilileimasin on Penny Blackin (ja siskon). Sen leikkasin Spellbindersilla ja hieman laitoin väriä reunaan chalkseilla, kun sopivan väristä mustetta ei löytynyt, tarttee vissiin lähtee mustekauppaan...

Blogini varmaan hiljenee jonkin ajan kuluttua jälleen, kun meille on nyt vihdoinkin kaupattu asuntoa Espoosta ja luultavasti muutamme sinne reilun kuukauden sisällä. Täytyy varmaan alkaa pakkaamaan tavaroita kohta, ja katsoa samalla josko jotain olisi myyntiinkin asti laittaa. Yksi stanssi minulla onkin jo myynnissä askartelukirppiksellä. Ainakin yhdet aakkoset saatan myös laittaa ensi viikon aikana, luultavasti kirppikselle nekin. Ja leimakuva-arkistoahan siivoan jo täällä.

Edit. Ihan unohdin kiittää Pipaiitaa väritysopeista. Yhteistyöllä on tämä kuva väritetty. Tarttee vissiin alkaa hommaan niitä tusseja lisää ja uutta paperia... :)